Mooshi.dk

Mooshi.dkHer kan du købe søde, flotte og unikke smykker der håndlaves i et begrænset antal. Smykkerne designes og specialfremstilles efter aftale hvis du har særlige ønsker.

Gå til hjemmesiden

Kommentarer

 1. http://a%20href='?'%20rel='external%20nofollow'%20class='url'emma/a

  hej med jer 🙂
  Jeg kan se at i har sommer tema & afslappet tema, som beskriver meget godt. Kan i ikke hjælpe mig & min komende mand, til at være kreaktive med vorees bryllups tema? Ved udsmykningen af der hvor vi holder vores bryllup, der havde vi tænkt os et “magisk”, altså at det ser fortryldende ud & jeg snakker ikke om glitter, nermere lidt alla stil med nået træ & steriglys af en art, men stadig med en anelse af romantik. vi er meget om i tvivl hvad vi evt. kan gøre, da vi er blevet enige i at farverne(farve temaerne) er ferksenfarvet & hvid evt. lidt grøn 🙂 men der er bare så mange ting man skal huske. Det er ikke bare farverne på blomsterne…
  kan i hjælpe ^^ ???

  • http://Linda

   Hej Emma

   Først tillykke med jeres kommende bryllup. 🙂

   Det er vigtigt at i er enige om farverne og det lyder som om i er nået til nogle farver i begge er glade for, det er faktisk et stort stykke af vejen at farvetemaet er fastlagt. Jeg vil råde jer til at lade ferskenfarven være et element der ikke overdøver bordet. Giv den sin plads i lys, blomster, bordkort og evt. rosenblade der ligger som bordløber, det vil se fantastisk ud mod jeres hvide farve.

   Jeg vil anbefale jer at bruge masser af stearinlys når mørket begynder at falde på. Det skaber hygge og giver det hele et rigtigt romantisk skær. Man kan også bruge “juletræs lys” som i kan hænge op, brug dem i den bløde let gul/orange farve, med mindre i vil have det skal ligne stjerner så vil jeg råde jer til at bruge dem der er hvide i det. Jeg vil fraråde jer at bruge dem som reflektere en svag blå tone da den farve vil ødelægge jeres farvetema efter min mening.Hvis i holder brylluppet udenfor så kan i også bruge fakler til at oplyse området omkring jer det skaber også en hyggelig stemning.

   Hvordan i gør det kan også være afhængig af hvor i holder jeres bryllup, er det ude eller er det inde? Er det privat eller er det på hotel/restaurant? Det er klart at hvis det er privat så er mulighederne større og i kan gøre hvad det passer jer og hvis i har lejet jer ind et sted så forhør jer hvad der er muligt for jer med udsmykningen.

   Jeg kan fortælle at til vores bryllup, som er udendørs, har vi valgt at købe syltetøjs glas hvor vi har gennemfarvet mørke lilla bloklys i (med lidt hvidt farvet sand i bunden så de står helt fast), langs kanten binder vi jutesnørre for at give det et rustik look. Vi har desuden købt en masse små lanterner (to forskellige størrelser) til fyrfadslys som vi både hænger op i træer og vinranker og som kommer til at stå på bordet. Vi har valgt at holde det i mørke lilla og hvid med et strejf af grønt som afspejler sig i blomsterne som er store hvide roser og lilla fresia i små firkantet gennemsigtige vaser (Blomsterne kommer til at være en smule højere en syltetøjs glassene). Resten af bordet vil være i hvid (dug, servietter og bordkort). Vi har valgt at holde vores bordkort i hvid de skal sidde i nogle kysseklokker vi har købt. Hvis du er interesseret så kan jeg sende jer nogle billeder til inspiration 🙂

   Håber det kan hjælpe jer lidt på vej. Hvis i har andre spørgsmål så siger i bare til 🙂

   Venlig hilsen
   Linda

   • http://a%20href='?'%20rel='external%20nofollow'%20class='url'emma/a

    Jeg vil meget gerne se billederne.
    Du svare godt & det er altid rart at høre kreaktive ideer, da jeg føler mig lidt fortabt, når det gælder udsmøkningen. Jeg elsker at give et godt indtryk (Jeg er perfektionist, så derfor skal alt være perfekt), så derfor er jeg glad for de gode ideer & input.
    knus Emma.

Skriv kommentar

*