Blomsterdekorationer – Flotte dekorationer til dit bryllup

Farver er vigtige i jeres planlægning af brylluppet. Spørgsmålet er, hvilke farver i vil have i dekorationerne. Man kan vælge at have overdådige blomsterdekorationer eller man kan holde sig til de mere simple blomsterdekorationer. Overdådige dekorationer vil passe godt til større lokaler, hvis man f.eks. vælger at holde sit bryllup på et slot eller en herregård. Men man kan jo gøre helt som det passer en. Det næste spørgsmål er, hvilke blomster man vil have i blomsterdekorationerne. Blomsterne i gerne vil have, kan være sæson bestemt og det skal man lige have i tankerne. Men der vil stadigvæk være et bredt udvalg af blomstersorter og farver at vælge imellem. Blomsterne har også en betydning farvemæssigt og måske vil det kunne give jer en ide om, hvilke blomster i vil bruge i jeres dekorationer.

Blomsterdekorationer med røde blomster

blomsterdekoration rødVælger i røde blomster i jeres blomsterdekorationer, vil de røde blomster symbolisere kærlighed, begær, hengivenhed og lidenskab. Den røde farve relaterer desuden til varme, brand og styrke. Den mørke røde nuance giver udtryk for den dybe modne kærlighed, som passer til dem, der har været sammen i en del år. Den lyse nuance står for den unge passionerede kærlighed, som vælger at gifte sig kort tid efter de har mødt hinanden.

Røde blomster: Roser, orkideer, liljer, Calla, nellike, tulipan, hortensia, hibiscus, flamingo blomst og garbera.

Lyserøde blomster

blomsterdekorationer lyserødLyserøde blomster i jeres blomsterdekorationer vil symbolisere lykke, yndefuld, glæde, ungdommelighed, uskyld og giver et feminint strejf. Ved at bruge lyserøde blomster, vil det vise den mere bløde og beskedne side af jeres forhold og vil give rummet en let og afslappet atmosfære. Den blege lyserøde blomst er yndefuld og giver udtryk for mildhed. Den almindelige lyserøde udtrykker glæde og lykke. Den dybe lyserøde/pink udtrykker mere intense følelser.

Lyserøde blomster: Roser, orkideer, liljer, Calla, nellike, tulipan, hortensia, syrener, hibiscus og garbera.

Hvide blomster

blomsterdekorationerDe hvide blomster vil symbolisere renhed, perfektionisme og uskyld. Den hvide blomst er samtidig et udtryk for ungdommelighed, fred og elegance. Hvide blomster bliver brugt meget i brudebuketter og blomsterdekorationer, da de passer godt til andre farver.

Hvide blomster: Roser, orkideer, liljer, Calla, nellike, tulipan, hortensia, syrener, hibiscus, garbera, kamilleblomst (kurveblomst), hvid påskelilje, magnolie, jasminblomst, liljekonval og kamelia.

Ferskenfarvede blomster

blomsterdekorationer ferskenFerskenfarvede blomster i jeres dekorationer vil symbolisere, ærbarhed, renhed, beskedenhed, reserverthed og uskyld. Ferskenfarvede blomster vil give en følelse af fred, tryghed og omsorgsfuldhed. For det meget omsorgsfulde brudepar vil det være en god ide at bruge denne farve i jeres blomsterdekorationer. De ferskenfarvede blomster kan nogle gange næsten se ud som om de går over i en mere orange farve eller en lys lyserød.

Ferskenfarvede blomster: Calla, Roser, Amaryllis, ranunkel, bonderoser og pieris

Orange blomster

borddekoration orangeVælger i orange blomster, vil det symbolisere stolthed, selvtillid, en ny begyndelse, energi og vitalitet. Man forbinder farven med solen og orange blomster vil være til bruden og gommen, som har stærk passion for livet og ikke har noget imod at være i centrum for opmærksomhed. En rød orange blomst er udtryk for nydelse, lidenskab, seksuel lyst og dominans. Mørk orange er tegn på bedrag og manglende tillid. Gul orange blomst er symbolet på godt helbred.

Orange blomster: Roser, liljer, Calla, paradisfugl og garbera.

Gule blomster

borddekoration gulGule blomster vil symbolisere optimisme, glæde, positivitet, venskab og lyst livssyn. Man kommer til at tænke på solskin og starten på foråret, når man ser farven gul. En lys gul blomst vil fange ens opmærksomhed og er forbundet med friskhed og glæde. Den gyldne gule blomst lover en lys fremtid.

Gule blomster: Roser, orkideer, liljer, Calla, nellike, tulipan, hibiscus, solsikke og påskelilje.

Blå blomster

Blomsterdekoration blåBlå blomster i dekorationerne vil få en til at tænke på en klar blå himmel og det rolige hav. Det er farven på fred, tillid, loyalitet, kølighed og den har en beroligende effekt. Den repræsenterer desuden visdom, sandhed og tro. Lyseblå blomster symboliserer sundhed, mildhed og ro. Den mørkeblå blomst symboliserer også magt, integritet og viden. Blå er også en meget maskulin farve. Blå blomster kan næsten have et strejf af lilla i sig.

Blå blomster: Roser, orkideer, Calla, nellike og hibiscus.

Lilla blomster

blomsterdekorationerVælger i lilla blomster vil det skabe en følelse af værdighed og af noget royalt. De lilla blomster har noget dramatisk over sig. Den mørke lilla farve er et symbol på magt, hvor den lyse lavendel er mere raffineret og giver et strejf af noget delikat. Andre lyse farver af lilla relaterer til det feminine og det ungdommelige.

Lilla blomster: Roser, orkideer, liljer, Calla, nellike, tulipan, hortensia, syrener, hibiscus og garbera.