Brudekjoleprøvning – Hvem skal med dig ud og prøve brudekjoler?

Hvem skal med dig ud og prøve brudekjoler?

Valg af brudekjole er for mange et af højdepunkterne i bryllupsplanlægningen. Måske er du typen, der altid har forestillet dig, hvilken slags brudekjole, der passer bedst til dig. Siden du var en lille pige, har du tænkt, at du skulle giftes i en smuk prinsessekjole, og nu kan drømmen blive til virkelighed! Det kan også være, at du med alderen har fået en anden smag, eller at dit bryllup skal være mere nedtonet, end det eventyr du havde i hovedet, da du var yngre. Eller måske er du typen, der ikke har brugt så mange tanker på brudekjoler før og egentligt ikke har bekymret dig om brudekjole, før det øjeblik det stod klart, at du ikke kunne dukke op til dit eget bryllup uden tøj på.

Uanset hvilken type du er, kan det være svært at beslutte, hvilken kjole der er bedst til dig, og de fleste har brug for at prøve forskellige typer af kjoler og stilarter. Det, at vælge brudekjolen, er derfor også en stor dag for rigtigt mange. Der skal minimum én shoppedag til, hvor der skal prøves kjoler, og de fleste laver en hyggedag ud af det med veninder, mor, svigermor eller brudepiger, som skal være med til at vurdere pasform, stof og design på kjolen. Det kan måske være svært at vælge, hvem der skal med ud og vurdere. For nogle handler det om at vise, hvem man holder af og invitere dem, som betyder mest for en, mens det for andre handler om at have nogen med, der tør at give sin ærlige mening, når man står lykkelig og overbevist i en kjole, der ser helt forkert ud til en.

Du står over for mange valg, når det gælder bryllupsplanlægningen – også af de sjove af slagsen, der handler om hår, sko, kjole og makeup. Derfor bør du også få en særligt god dag, når du skal ud og prøve kjole. Gør lidt ekstra ud af det og overrask veninderne, din mor eller din nabo med lidt boblevand og lækre snacks til brudekjoleprøvning med Irma – online supermarked.

Vind lækkerier til dig og dine veninder

Irma gavekortSkriv en kommentar nedenfor og fortæl, hvem du skal have med ud og prøve kjoler og hvorfor. Der trækkes lod om et gavekort til Irma på 500 kr., så du kan forkæle ”dommerpanelet”, mens de giver deres dom over din kjole. Gavekortet gælder både i Irmas butikker og i online-shoppen (tjek om du bor i et leveringsområde her). Vinderen trækkes 1. april 2014.

01-04-2014: Tillykke til “better”, som blev den heldige vinder af vores konkurrence.