Bryllupsfest – Hvor skal brylluppet holdes

Hvor skal jeres bryllupsfest holdes? Det er et af de spørgsmål i vil stille hinanden. Der er et væld af muligheder og det gælder om at finde ud af, hvad der passer bedst til jer. Man skal lige have i tankerne, at vi har omskifteligt vejr herhjemme. I skal selv være med til at skabe minderne for en livstid på jeres bryllupsdag. Så lad fantasien få frit løb og skab de helt rigtige omgivelser til jeres drømmebryllup.

Bryllupsfest i laden

Bryllup i ladeRomantisk bryllup i landlige omgivelser, så skal i vælge at holde jeres bryllup i en lade. Man kan i en tom lade opsætte og pynte op som det stort set passer en. Lej borde, stole og service udefra og dekorer så laden som den ønskes. I kan evt. have lyskæder snurret rundt om spærene samt lysekroner (som man også kan leje), det giver et blødt romantisk lys i laden. Om det er runde borde med 6-8 gæster om hver, langborde eller den klassiske hestesko, så skal i og jeres gæster nok få en uforglemmelig aften. Tænk lanterner med levende lys på bordene og blomster i de varme orange farver. Næsten uanset hvordan i vælger at pynte op, så vil laden ose af romantik. For en sikkerheds skyld, så lej også nogle varmekanoner, hvis vejret skulle vise sig fra sin dårlige side. Man kan desuden også leje fleecetæpper til sine gæster, så ingen sidder og fryser.

Bryllup på slot eller herregård

Bryllup på slotEt eventyrligt bryllup med et strejf af kongelighed og som emmer af historie. Hvis dette lyder som noget for jer, så skal i vælge at holde jeres bryllupsfest på et slot eller en herregård. Den gamle stil, hvad angår møbler, malerier, de høje lofter, åbne pejse og lysekroner, kan være med til at føre jer tilbage til en tid, hvor konger, dronninger, grever og baroners magt havde betydning i landet. Nogle steder har de en slotskirke som man kan blive viet i, hvis det ønskes. Her skal i ikke tænke på så meget, men bare møde op og lade jer opvarte og man bestemmer helt selv, om det skal være med overnatning eller ej. Minusset kan være, at festen kun kan holdes i en begrænset tid, samt prisen kan være lidt pebret alt efter hvor den holdes.

Bryllup i telt

Bryllup i teltØnsker i at skabe rammerne om et smukt bryllup i det fri, med lyden af fuglenes pippen og den blide brise, der får træernes blade til at hvisle blidt over jeres hoveder, så er det en bryllupsfest i telt, i skal vælge. De afslappede omgivelser lægger op til helstegt pattegris eller andet godt på grillen. Folk kan smide skoene og vandre rundt i bare tæer, uden at der vil blive kigget skævt til dem. Hen mod aftenen tændes faklerne udenfor og de levende lys på bordene inde i teltet, som vil skabe et blidt omrids af teltet, jo mere mørket falder på. Til sådan en fest vil det også være en god ide med varmekanoner og tæpper til gæsterne, så de ikke kommer til at fryse.

Bryllupsfest på hotel

Bryllup på hotelØnsker man et strejf af elegance og luksus, så er en bryllupsfest på et hotel vejen frem. Om det er et ældre hotel eller et mere moderne hotel, er et spørgsmål om smag og behag. Mød op og i og jeres gæster vil blive opvartet og hygget omkring. I samarbejde med kokken på stedet, har i fundet frem til den menu i ønsker jer og hotellet vil gøre sit til, at i får en uforglemmelig aften. Her er der også mulighed for overnatning, hvis det ønskes. Igen kan et minus være, at festen har en tidsbegrænsning.

Bryllup i festlokale

Bryllup i festlokalerVil i hellere holde jeres bryllupsfest i et festlokale, så findes disse også i vid udstrækning. Det kan holdes i beboerforeningens festlokaler, forsamlingshuse, spejderhytter og privatlejede festlokaler. Kig jer omkring og find det rigtige sted. Man kan få festlokaler i skønne naturområder eller midt inde i byen, hvis dette foretrækkes. Bestil maden udefra eller få en kok eller kogekone til at komme og lave jeres festmåltid. Der kan være begrænsninger på, hvor meget i må pynte op. Men spørg løs, det er jo vigtigt, at i får det som i gerne vil have det.

Bryllupsfest hjemme

Bryllupsfest hjemmeHvis man hælder mere til de hyggelige omgivelser i ens eget hjem og pladsen er til det, så er dette bestemt også en mulighed. I hjemmet kan man gøre hvad der passer en. Der er ingen begrænsninger for, hvordan der kan pyntes op og hvor længe festen skal vare. Der er masser af catering firmaer, der specialiserer sig i lækre bryllupsmenuer. I kan få en garvet kogekone ud eller man kan med familien selv skabe en lækker middag. Få desuden familien med på at hjælpe til med at dække borde og pynte op, så i ikke stresser med det hele selv.

Bryllupsfest i udlandet

Bryllupfest i udlandetVil i hellere holde jeres bryllup i udlandet, så kan dette godt lade sig gøre. Hvem drømmer ikke om at holde bryllupsfest på en sandstrand på Hawaii med det azurblå hav som baggrund, på et fransk slot med en fantastisk gammel have eller på en gammel vingård i det italienske Toscana. Stedet hvor i gerne vil giftes skal nok hjælpe jer med detaljerne og maden, hvis i ønsker det. Der er uendelige muligheder, hvis man vil giftes i udlandet, så hvis det er det der trækker i jer, så er det bare at springe i med begge ben. I skal dog huske, at have jeres papirer i orden. Læs mere om at blive gift i udlandet.