Bryllupshår – Find den helt rigtige frisure

Brudens hår er med til at skabe en ramme om hendes ansigt. Det er vigtigt, at man vælger den rigtige frisure, da det vil være med til skabe helhedsindtrykket. Det gælder om at finde en god frisør, så ring eller tag rundt og tal med forskellige frisører og fortæl om dine ideer og ønsker til dit bryllupshår. Den frisør som du føler er den rette for dig vælger du. På den måde kan det ikke gå helt galt. Husk at få aftalt med frisøren at der skal være en eller to prøveopsætninger af dit bryllupshår, som er med i prisen.

Opsat bryllupshår

Bryllupshår opsatHvis du er til elegant og kunstfærdigt bryllupshår, så skal du vælge at have det opsat. Et opsat bryllupshår er utroligt smukt og det er ikke ofte man har muligheden for at udnytte det, så hvorfor ikke til dit bryllup. Der er mange stilarter for opsat hår. Der kan være bløde krøller, snoet, flettet, fransk twist og meget mere. Opsat frisure vil kunne holde det meste af dagen.
Ulempen kan være at hvis dit hår er tungt, så kan det være ubehageligt med alle hårnålene og det kan give hovedpine.

Delvist opsat bryllupshår

Bryllupshår delvis opsatHvis du gerne vil have dit bryllupshår nede, men stadigvæk ønsker at have håret trukket tilbage fra ansigtet, så er det en delvist opsat frisure, du skal vælge. Her kommer hårnåle med perler, krystaller og hårbånd til sin ret. Man kan få det i en let opsat frisure med bløde krøller, hvis det ønskes, og man kan selv rette op på den med et lille krøllejern, hvis krøllerne begynder at miste sin fylde. Det er en afslappende stil og ser flot ud til mange.
Ulempen kan være at den nederste halvdel af håret nemt kan blive rodet af vind og vejr, men til gengæld vil den opsatte del ikke miste sin form og fylde.

Løs frisure

Bryllupshår løstEn løs frisure er virkelig flot, især hvis håret er rigtigt langt. Hvis man ønsker en løs frisure og måske ikke har lige så langt hår som man ønsker sig, så kan man få lavet hår extensions, som både vil give dig længden og mere fylde, hvis det ønskes.

Den løse frisure er behagelig og man vil ikke få den lidt klassiske hovedpine som ved et stramt opsat hår med mange hårnåle i. Frisuren vil være bevægelig, så du ikke skal tænke på om der falder totter ned, når du bevæger hovedet.
Ulempen er, at en løs frisure stort set er umulig at holde på plads. Sidst på dagen kan den komme til at se lidt rodet ud, når man har været udenfor, hvor det enten kan være blæsende eller fugtigt. Desuden er det svært at holde volumen, og hvis man har valgt bløde krøller, så kan det miste det bløde fald i løbet af dagen.

Bryllupshår opsat i den ene side

Bryllupshår til siden Bryllupshår til sidenHvis du ønsker dit bryllupshår opsat i den ene side, så er der lige et par ting du skal være opmærksom på. Husk når du står i kirken, at håret er sat, så det vender ud mod publikum. Billeder taget fra den side hvor håret ikke kan ses, kan blive noget kedelige. Men en frisure opsat i siden, kan gøres blødere og mere feminin, ved at lade nogle krøller indramme dit ansigt. Desuden vil den gøre sig godt til mellemlangt og langt hår. Sådan en frisure vil holde sig godt, fordi den bliver holdt på plads af hårnåle, gerne med perler eller krystaller.
En ulempe kan være, at den kan komme til at irritere dit øre og den side af halsen, hvor frisuren er sat.

Den korte frisure

bryllupshår kort Bryllupshår kort Hvis du har den korte frisure, så kan der stadigvæk ske en masse spændende ting med dit hår. Du kan sagens have en hårbøjle i kort hår med noget dekorativt i, ellers vær lidt mere modig og vælg den lille hat med fjer og et lille slør i vintage stil. Kort hår holder ganske simpelt stilen hele dagen.
Ulempen er, at det er begrænset hvor mange frisurer man kan lave med det korte hår.

Hårpynt til bryllupshår

Bryllupshår blomsterDu skal gøre dig overvejelser om du vil bruge hårpynt i dit bryllupshår eller ej. Det hårpynt du vælger, vil have betydning for dit udseende. Der er forskellige stilarter du kan vælge imellem. Heriblandt sløret, diadem, hårbånd/hårbøjle, perler, små krystaller på hårnåle, friske blomster eller silkeblomster.

Før du køber din hårpynt til dit bryllupshår, er det en god ide, at have købt din kjole. Få taget et billede af den og tag den med til frisøren, så i kan koordinere, hvilken hårpynt der vil passe til dit bryllupshår.

bryllupshår med diademMange brude vil gerne føle sig som en prinsesse på deres bryllupsdag. Hvis man vælger sit bryllupshår opsat i en elegant frisure, så vil et diadem passe godt til håret. Hvis man kun vil have slør på til vielsen, så kan det sættes sammen med diademet, for derefter at blive taget af.

Hårnåle er et godt valg til både opsat hår og hår der er delvist trukket tilbage. De fås med perler, krystaller og med silkeblomster. Hårnåle til bryllupshåret er et godt alternativ, hvis man ikke ønsker at bære slør, da de giver et fint spil i håret alene.

Bryllupshår hårbøjleEn flot hårbøjle kan også skabe det fuldendte look som hårpynt til bryllupshåret. De fås i mange forskellige varianter som blonder, silkebånd og i andre dekorative udførelser. Hvis man gerne vil have noget større hårpynt, så findes der små hatte med små vintageslør, fjer eller andre dekorationer.
Dette er blot nogle af de muligheder, du har til dit bryllupshår.

Det er dit bryllup og dit valg, hvordan din frisure og hårpynt skal se ud. Gå efter din egen personlige smag og find den helt rigtige frisure til din store dag.