Husk din mand – Det er også hans bryllup!

Husk din mandHusk din mand når i planlægger den store dag, det er også hans bryllup. Vi kvinder behøver ikke blive til bridezillaer og glemme manden når der planlægges bryllup. Der er ingen tvivl om at mange brude længe har drømt om, hvordan deres bryllup skal se ud og hvad der skal ske på den store dag. Vi ved godt at størstedelen af vores kommende mænd ikke har haft samme drømme og ikke har planlagt deres bryllup lige så længe som os. Han er nok først begyndt at tænke på det, da han har valgt at fri. Men det er jo ikke det samme som han overhovedet ikke har lyst til at være med i planlægningen. Det er nok de færreste mænd, der vil synes om, at hele brylluppet er holdt i forskellige nuancer af lyserød, fordi du overtager planlægning og gør som du har drømt om siden du var lille. Så husk din mand og få en hyggelig tid ud af at planlægge jeres bryllup sammen.

Find ud af hvad din kommende mand er interesseret i. Hvad vil han synes kunne være sjovt at være involveret i omkring planlægningen? Det nytter jo ikke noget at man bliver småsure på hinanden, fordi han ikke synes det er spændende at tale om hvilke sko blomsterpigen skal have på. Han vil nok heller ikke få den store krise over om det er lilla eller røde roser, der skal bruges i borddekorationerne. Lad manden involvere sig i det, der virkelig interesserer ham. Det kunne være maden (de fleste mænd er glade for mad og ved hvad de gerne vil spise). Musikken kan også være et af hans interesseområder, især hvis i har vidt forskellig smag. Han vil nok ikke synes det er spændende kun at lytte til din yndlingsmusik under hele bryllupsfesten. Farvetemaet bør man også tage sammen; som sagt er lyserød nok ikke din kommende mands favoritfarve. Sørg for at der både er repræsenteret den maskuline og den feminine side, så i begge er afspejlet i farverne.

Lad være med at gå ned i mikro detaljer. Der er ikke noget der kan drive en mand mere til vanvid, end når en kvinde sætter spørgsmål ved alt hvad han laver, for derefter at lave om på det. Det kan ende med skænderier og sure miner, hvis jeres planlægning skal foregå sådan. Lad ham ordne de ting han gerne vil, så kan du koncentrere dig om resten. Fortæl hinanden om det i har gang i og det der mangler, når der er behov for det. Man skal huske, at hvis man ikke er enige i den planlægning hver især har gang i, så må man da godt komme med input og lave nogle gode kompromiser, så i begge er tilfredse med det den anden har gang i. Det er jo vigtigt at man ikke går totalt forbi hinanden i planlægningen, bare fordi man har hvert sit at se til. I vil i længden have en mere sjov og hyggelig oplevelse ved at gøre det på den måde.

Vi ved jo godt at vi i sidste ende er dem, der har mest styr på planlægningen. Husk din mand og sig tak for det arbejde han er involveret i. Med et ægte tak kommer man langt, og han vil føle sig påskønnet for det han bidrager med. Send ham evt. en tur i byen med vennerne så han kan få en pause fra hans planlægning.

Husk at holde det hele i det rigtige perspektiv, den store planlægning drejer sig jo kun om en enkelt dag i jeres liv. Det skal ikke forstås sådan at bryllupsdagen ikke betyder noget, for det ved vi den gør. Men dagen er jo i virkeligheden en start på jeres ægteskab og partnerskab, som vil vare i årtier. Det at planlægge et fantastisk bryllup sammen, vil være med til at styrke jeres måde at samarbejde på i jeres ægteskab.