GetBartender.com

GetBartender.comGetBartender.com er et landsdækkende bartender udlejning og cocktail catering firma. Her kan du leje en kvalitets bartender til din fest, få et underholdende cocktail kursus eller en komplet cocktail bar. Hvis du har gæsten, så har de festen!

Gå til hjemmesiden

Groovebox.dk

Groovebox.dkMed en af landets bedste entertainere i front er Groovebox altid en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 600 af de største hits på repertoiret, så her er virkelig bandet, der kan spille alt. Samme pris i hele landet.

Gå til hjemmesiden

AbsoluteParty.dk

AbsoluteParty.dkAbsolute Party er Danmarks førende bryllupsband. Hvis du skal have de bedste musikere og alle de fede hits, så er de bandet for dig. Samme pris i hele landet.

Gå til hjemmesiden

ABCBooking.dk

ABCBooking.dkPå ABC Booking er det nemt at finde musik og underholdning til bryllup og fest. Kontakt kunstneren direkte eller opret en forespørgsel og modtag tilbud fra ABC Bookings artister.

Gå til hjemmesiden

Eventzonen.dk

Eventzonen.dkHer kan du komme i direkte kontakt med musikere og andre kunstnere, som kan sørge for at din bryllupsfest bliver uforglemmelig. Få et uforpligtende tilbud i dag, så er underholdningen på plads.

Gå til hjemmesiden